ReddingsFest

Info & FAQ

Info & FAQ

Lees hier alles over REDDINGSFEST 2020 – THE SPACESHIP EDITION. Zo kun je je optimaal voorbereiden voor het feestje van het jaar. We kunnen het onszelf niet voorstellen, maar heb je na het lezen van deze pagina nog steeds een vraag? Geen man overboord! Stuur een mail naar info@reddingsfest.nl en je hoort snel van onze crew.

Uiteraard overbodig, maar wel noodzakelijk om te vermelden: wij houden bij REDDINGSFEST alleen van gezellige en feestende mensen! In geval van schending van toepasselijke verkoopvoorwaarden en / of huishoudelijk reglement kan de organisatie je de toegang ontzeggen zonder dat er enig recht op restitutie bestaat. We hanteren een zero tolerance beleid als het gaat om het gebruik van drugs en het bezit van wapens.  Er is beveiliging aanwezig op REDDINGSFEST en er kan op verzoek om legitimatie worden gevraagd, evenals fouilleren. 

Algemeen

WAT IS REDDINGSFEST?
5… 4… 3… 2… 1… ZERO! Welkom aan boord van REDDINGSFEST: het enige Harderwijkse minifestival op het water dat gaat als raket! Samen met ruim 300 te gekke astronauten,  vreemde aliens en stoere stormtroopers gaan wij tijdreizen op het Wolderwijd! REDDINGSFEST is een übervet minifestival op de boot met livemuziek, DJ’s, cocktails en nog zo veel meer! Stap mee in onze tijdmachine en vaar al feestend de Harderwijkse zonsondergang tegemoet. Oh en trouwens: de opbrengst van REDDINGSFEST gaat naar het goede doel!
MOET JE VERKLEED NAAR REDDINGSFEST?
Niets moet uiteraard, maar leuk is het wel! REDDINGSFEST THE SPACESHIP EDITION is en themafeest, dus de verkleedkeuze is reuze. Kom als astronaut, aliën, ruimtematroos, of kom je misschien met een tenue uit een andere tijdszone?? Wat dan ook! Als het maar een beetje met tijdreizen te maken heeft. Kom in een pak van aluminium of misschien zelfs zonder? Alleen een accessoire kan ook prima! Alles kan eigenlijk bij REDDINGSFEST! Nog steeds geen idee wat je aan moet? Doe hier wat inspiratie op van de vorig jaar: reddingsfest.nl/kiekjes-2019
WIE ORGANISEERT REDDINGSFEST?
REDDINGSFEST wordt georganiseerd door Tafelronde Harderwijk.
IS DIT DE EERSTE EDITIE?
Drie andere bootfeestjes gingen REDDINGSFEST voor, maar dit jaar voor het eerst in dit spiksplinternieuwe REDDINGSFEST jasje. Gaver en gekker dan ooit: That’s one small step for a man, one giant leap for mankind!
GAAT DE OPBRENGST WEER NAAR HET GOEDE DOEL?
Zekerste weten! Helaas gaat het niet iedereen voor de wind. De opbrengst van REDDINGSFEST gaat daarom ook naar het goede doel DURF TE DROMEN Harderwijk. Des te meer reden om aan boord te stappen!


Tickets

WAAR KAN IK TICKETS KOPEN?
ZIJN ER OOK EARLY BOARD TICKETS?
Helaas heb je net achter het net gevist! De early board kaartjes zijn al even uitverkocht! Er zijn nog reguliere kaartjes beschikbaar op reddingsfest.nl/tickets
WAT IS DE MINIMUM LEEFTIJD?
De minimum leeftijd is 18 jaar. Neem dus je legitimatie mee!
MOET IK MIJN TICKET MEENEMEN NAAR DE BOOT?
Jazeker! Dat kan geprint of op je smartphone. Je ticket wordt bij binnenkomst gescand, dus vergeet ‘m niet!


Locatie & tijden

WANNEER IS REDDINGSFEST?
Zaterdag 16 mei 2020.
WAAR IS REDDINGSFEST?
REDDINGSFEST speelt zich volledig af op een boot in Harderwijk en het Wolderwijd! Op een boot? Ja! Op een boot! Op Salonboot Jacqueline wel te verstaan, met zowel boven- als benedendeks heerlijke muziek, drankjes en 300 te gekke ruimtevaarder om er een geweldig feest van te maken.
WAAR IS DE OPSTAPPLAATS?
De boot ligt in de haven van Harderwijk nabij de boulevard. Steek via de Havendam de Dolfinariumbrug over en je bent er!
HOE LAAT BEGINT HET FEEST?
Het feest begint om 20:30 uur. Dus vanaf dat moment ben je gewichtsloos en gaan we als een raket!
HOE LAAT VAART DE BOOT UIT?
Om circa 21:00 uur varen we de haven uit het Wolderwijd op. Dit kan ook net iets eerder of later zijn. Zorg dus dat je ruim op tijd aanwezig bent om de boot niet te missen!
HOE LAAT MEREN WE WEER AAN IN HARDERWIJK?
Omstreeks 00:30 uur varen we de haven van Harderwijk weer in! Dit kan ook net iets eerder of later zijn.
KUN JE TIJDENS REDDINGSFEST DE BOOT AF?
Nee! Zodra we de haven van Harderwijk verlaten, komen we hier niet meer terug tot 00:30 uur.

 
Verdere informatie

WORDT ER GEBRUIK GEMAAKT VAN MUNTJES?
Ja! Aan de bar wordt alleen betaald met muntjes. Deze zijn direct bij de ingang te kopen!
KUN JE DE MUNTJES PINNEN?
Ja, muntjes pinnen kan! Graag zelfs! Uiteraard is het ook mogelijk om met cash je muntjes te kopen.
ZIJN ER KLUISJES OP DE BOOT?
Nee, die zijn er niet. De organisatie van REDDINGSFEST stelt zich niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van je eigendommen.
IK HEB NOG EEN VRAAG, WAT NU?
Stuur een mail naar info@reddingsfest.nl en we reageren zo snel mogelijk!